logo

Kalbim 4 Mevsim 9. Bölüm izle

Özet: Başrollerini Ayça Varlier ve Bülent Emin Yararın oynadığı Kalbim 4 Mevsimde bu hafta önemli gelişmeler yaşanıyor. Buket, Orhan ile görüşmeme kararı alır! Selçuk, önce Alpi Buketin elinden alır sonra bütün birikmiş öfkesiyle Cezmiye saldırır. Buket, Alpi geri alana kadar, Orhan ile görüşmeme kararı alır. Şükran, yıllardır görmediği kocasından boşanmak üzereyken onu karşısında görünce çok şaşırır. Burak ve Aslı, Gönül Hanımın oyunlarına yenik düşerler ve Aslı baba evine döner. Neval ve Yusuf evlenmek üzere hazırdırlar ancak düğün polislerin Tülayın ifadesini almak için gelmeleri ile son bulur. Eski nişanlısı Kenan öldürülmüştür.
Öznur demiş ki;
Dizi neden bu Hafta yok lütten bilgilendirin tesekkurler

0   0

FÝLÝZ demiş ki;
çok yapmacık. seneristlerin ilk deneyimi sanırım

0   0

hezal demiş ki;
sukranin kocasinin gelisi ise yaradi insallah tulayda kurtulur o pislikten boyle kaynana gercek hayata cok var ben burak icin uzuldum yazik aslinda kotu cocuk degil buket ve orhanin aski temiz ama gelde selcuk pisligine anlat buket bosanana kadar orhani gormemesi iyi olur,sukran ve cezmi evlensinler

0   0

sezzy demiş ki;
Selcuk cok karaktersiz, utanmadan bir de kayinpederi dovuyor. Gonul hanim sanki oglu deigl de kocasiymis gibi kiskaniyor oglunu, alsin da basina calsin, bakalim oglu onunla mutlu olabilecekmi, ama bencil kadin oglu tek onunla olsun d amutsuz olsun umurunda bile olmayacak.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler