logo

Leyla ile Mecnun 18. Bölüm izle

Özet: Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" demesiyle, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar "Leyla ve Mecnun" dan alırlar... Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden yirmi beş yıl geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, Mecnun ise Açık Öğretim’de okumaktadır. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışmasıyla sonlanan ziyarette Mecnun, Leyla’yı görmüş ve görür görmez de âşık olmuştur. Mecnun Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında Aksakallı Dede’yi görür. Ancak Aksakallı Dede’nin rüyalarından çıkıp Mecnun’la beraber yaşamaya başlamasıyla durumlar iyice karışır.
emre demiş ki;
arkadaşlar hepsi silinmiş partların. hepsi ama hepsi hepsi hepsi. izleyelim dedik. 12. bölümden 18. bölüme kadar denedim yalan yani. yenileyin bence onları.

Admin Notu: Toplamda 3 kere yeniledik bu diziyi, artık yapacak bişeyimiz yok maalesef

0   0

davut demiş ki;
harika bu dizi son zamanlarda en çok güldügüm dizi hiç bitmesiiiiinnnn.İsmail abi sen nası bi adamsın ya öldürüosun gülmeken :)

0   0

davut demiş ki;
harika bu dizi son zamanlarda en çok güldügüm dizi hiç bitmesiiiiinnnn.İsmail abi sen nası bi adamsın ya öldürüosun gülmeken :)

0   0

muratotmail.com demiş ki;
süper bir dizi gerçekten.. ddizi.com da harika

0   0

fanatik demiş ki;
20.bölüm sezon finali sanırım. Yani seneye büyük ihtimalle devam edecek birde trtnin sitesinde haftaya yayınlanacak bölüm erken saate alınmış sanırım eğer değişiklik yapılmazsa haberlerden sonra verilecek. Ayrıca yayınlanan set fotograflarında Mecnun eşkiya kıyafetleriyle görülüyor. Ne iş diye sordum 19. bölümü bekleyin dediler :) inşallah uzun yıllar devam eder.

0   0

cyYn murat demiş ki;
yine fevkalde,süper bir bölüm olmuş.haftanın stresini bu diziyle atıyorum. bir sinema tadında izliyorum.erken yüklendiği için tşkkrler.bazı bölümler güldürmenin yanında ağlatıyor.süper bir dizi.inşallah bu kadroyla uzun yıllar devam ederminnet ve şükralarımı sunuyorum.leyla ile mecnun dizi sevenlere sevgiler.

0   0

ferhat demiş ki;
enfes bi dizi inş seneye devam eder.

0   0

maeecnuun demiş ki;
valla super bolum olmus gene buyuk iskender, sigortali manyak hahahaha yok buyle dizi yhaa $x

0   0

leyla ve mecnun demiş ki;
eski bölümlere göre biraz sönüktü keşke eskisi gibi başroller ön pla olsa yani leyla ve mecnun. mecnun leylanın peşinden koşarken komik şeyler yaşanıyordu şimdi geri plalar sanki inş. düzelir en sevimli çift leyla ve mecnun

0   0

nesrin demiş ki;
biz ailece bayiliyoruz harika bir dizi bütün karakterler ayri tatli virvirvir konusuyorlar...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler