logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 34. Bölüm izle

Özet: Ekber, oyunu başlatır. Tuzağa düşen Ali Kaptan hâlâ olan bitene bir anlam verememiştir. Carolin’i paraları getirmek üzere Ekber serbest bırakır. Paraların hepsini yanına alan Carolin, yurtdışına uçak bileti de ayırtır. Ekber ve Ali dışında Carolin’i bekleyen bir başkası daha vardır. Takip edildiğini anlayan Carolin panik içindedir. Mete, tedavi süreci çok zor geçen İnci Hoca’ya refakat edebilmek için annesinden izin alır. H-apishane’ye düşen Ahmet ise orada bir s-aldırıya uğrar. Ondan haber alamayan Berrin perişandır. Mesude’nin ailesi ile çat kapı çıkıp eve gelmeleri, üstelik bir de hesap sormaları Soner için bardağı taşıran son damla olur. Nişanı atar, onları da evden kovar. Ancak bu durum evdeki bütün dengelerin değişmesine neden olur. Ö-fkesinden kuduran Mesude, Murat’a gerçekleri anlatmaya karar verir. Çocuğu bir an önce aldırmak isteyen Cemile başka bir ebe ile anlaşır. K-ürtajdan çok korkan Cemile’yi başka bir t-ehlike beklemektedir.
OrXaN demiş ki;
Ben AzeRBaYCaNDaN izliyorum harika dizidi..heyatda olan kimi cekilmiwdit...

0   0

yasar demiş ki;
arkadaslar dizi guzel fakat senaryoda sacmaliklar var neden derseniz. ogretmen incinin ailesini dizide gosterilmemis cemilenin aileside yok. yani gerceklerden cok uzak bir senaryo. diziyi surdurebilmeleri icin ayni sahneleri tekrar edip sacmaliklarla doldurmuslar. en kafasi calismayan bir kisi bile bazi gecen olaylarda yapilmasi gerekeni yapar. onun icin insanlari aptal yerine koyup gerceklerden alinti bir dizi deninmesin. bizim milletimiz bu kadar aptal degildir.

0   0

Nureddin demiş ki;
harika bir dizi.

0   0

günay demiş ki;
soner ve aylin.. harikasınız.. "Nefes"filmiyle kendini ispat etmiş bir aktör.. bir kez daha hayran oldum.. başarılar..

0   0

Puzzle demiş ki;
3.parça da yer alan müziği bulabilir miyiz?Mete nin İnci hocanın odasına götürürlerkenki sadece fonda kısa süre çalan müzik hiçbir yerde bulamıyorum lütfennnnn

0   0

demet demiş ki;
HÖDÜK AİLESİ harikydı sonerin tavırları olağan üstü :))))

0   0

ömr demiş ki;
şu ana kadar seyrettiğim en güzel dizi içinde herşey var sonerin yüzüğü atış sahnesi süperdi ali kaptanın carolini reddedişi süperdi.oyuncuların hepsi mükemmel ayırt etmek mümkün değil.bi daha ki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

0   0

NURAL demiş ki;
Mesudeden nefret ediyorum

0   0

mavinur demiş ki;
soner harikaydin mesudeye sinirlenme sahnene bayildim osman civcivim benim ne tatlisin sen ne akilli cocuk yasindan daha akilli bayiliyorum sana ya metenin kalbi ya hepiniz ya harikaydiniz cok sevkle heyecanla seyrettim ellerine saglik yonetmen ama nolur cemile olmesin kurtulsun saygilar

0   0

melda demiş ki;
janna şarkının adı Canzone per te söyleyen Sra simo :)

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler