logo

Film Sitemiz Yayında... izle

Özet: 0
xeyale demiş ki;
cok guzel bir dizidi.

0   0

ramazan demiş ki;
Artık diziLeri Tvden İzLemek yerine Sizin sitenizden izLioruz ve fiLm sitenizide En kısa Sürede DüzeLtmeniz ümidiyLe emeqinize saqLık.....

0   0

umut demiş ki;
Merhabalar ben sitenizin devamli takipcilerindenim sitenizi cok begeniyorum emegi gecen herkese cok tesekkurler kurtlar vadisi pusuyu neden kaldirniz? tekrar eklicekmisiniz???

Admin Notu: ddiziizle.com adresinden izleyebilirsiniz.

0   0

Salih demiş ki;
Site Yönetim Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır hakkınız Ödenmez Onun İçin Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum Artık Film leride Yeni Sitenizden İzlerizo Siteninde Güzel Olucagına Emnim Başarılar Dilerim.

0   0

SEHFA demiş ki;
Ingiltereden selamlar bende dizi,com dan Cocuklar duymasini izliyorum,ben sadece tesekkur ederim sizlere Size basarilar dilerim Saygilar dilerim ve cok tesekkur ederim emegi gecen herkese.Hayirli aksamlar

0   0

oktay demiş ki;
admin arkadasim cevabin icin tesekür ederim tabiki sizin isinizde cok zor emeginize saglik hakinizi helal edin cok ugrasiosunuz sirf bizlere iyi bir sunum vermek vede yazilarimizi yayinlayip ve cevaplamak icin. insallah yazin idealiniz olan siteyi kurarsiniz Allah kolaylik versin.

0   0

oktay demiş ki;
merhaba ben yeni sitenizden sürekli film izliyordum ve üyede olmusdum suan site kac gündür bakimda yazior ve acilmior ne zaman acilcagina dair bi bilgi verirmisiniz elinize emeinize saglik cok güzel bir site iki sitenizinde sürekli takipcisiyim.

Admin Notu: Maalesef açmayı düşünmüyoruz film sitesiyle yeteri kadar ilgilenemiyor ve zaman ayıramıyoruz. Yazın belki yeni bir site ve yeni bir şekilde bir siteyle başlayabiliriz.

0   0

tural demiş ki;
Efendim men azeriyim azerbaycandan d dizi yi izliyorum.ben film sitenize uye ola bilirmiyim?yoksa sadece Turkiyeye aitdir? admin lutfen cevaplayin iyi yayinlar.

0   0

Satýlmýþ KUÞGÖZ demiş ki;
çok güzel bir sitenizin devamlı olmasını dilerim

0   0

xxx demiş ki;
Calismalariniz icin tesekkurler. Televizyondan dizi seyretmiyorum. Reklam aralari yuzunden iziler saatlerce suruyor. Siteniz sayesinde keyiflice dizileri seyrediyorum. Film siteniz icin tesekkurler ancak yabanci dizi (Turkce dublajsiz) bulamadim. Eklerseniz sevinirim. Maalesef dublajlar iyi yapilmadigi icin filmleri bozuyor. Orjinal dilinde daha iyiler

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler